- רדיו קול חי - -

תחרות פורים • פיתות בתנור – דבורה, ירושלים

מצרכים:
1 קילו קמח
1 כף סוכר
¼1 כף מלח
1 קוביית שמרים של שמרית
½ כוס שמן
½2 – ¾2 כוסות מים

אופן ההכנה:
1. מערבבים מצרכים יבשים בקערה, ומוסיפים אליה את המצרכים הרטובים, לקבלת בצק חלק.
2. מתפיחים את הבצק פעמיים.
3. חותכים ל- 6 חתיכות, וכל חתיכה מכדררים לכדור, ומתפיחים על גבי משטח מקומח.
4. מדליקים את התנור על חום של 250 – 300 מעלות.
5. פותחים כל כדור לצורת פיתה, ומניחים בתבנית תנור גדולה.
6. על כל פיתה מניחים את התוספות האהובות ואופים למשך 5 – 7 דק'