מעבר לאתר המותאם




1

תחרות פורים • קרואסונים בסירופ – אורלי, בית שמש

אורלי No Comments on תחרות פורים • קרואסונים בסירופ – אורלי, בית שמש
10:01
27.11.20
צבי טסלר No Comments on במקביל לפתיחת הקניונים: 1,072 נדבקים חדשים

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

חומרים
לבצק
1 קוביית שמרית
כפית מלח שטוחה
6 כוסות קמח
¾ כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
¾ כוס מים חמים
2 ביצים שלמות
2 חלמונים
1 כוס שמן קנולה

לסירופ
3 כפיות תמצית אפיה בטעם וניל
2 כוסות סוכר
¾ כוס מיץ לימון
½4 כוסות מים

אופן הכנת הבצק
מכניסים לקערת הקצפה את כל החומרים של הבצק, ללא השמרים והקמח.
לוקחים קוביית שימרית, מפוררים את השמרים ומוסיפים אותם לקערה.
מקציפים בתחילה במהירות איטית, ולאחר מכן מגבירים את המהירות.
מוסיפים מעט מעט את הקמח עד לקבלת בצק.
מוציאים לקערה אחרת ולשים ביד עד לקבלת בצק אחיד.
מכסים בניילון.
לאחר 5 דקות שוב לשים את הבצק.
מכסים בנילון ומכניסים למקרר לפחות למשך חצי שעה.
מחממים את התנור ל-1800.
מרדדים את הבצק לעיגולים של כ-20 ס"מ.
חותכים ל-8 עד 10 משולשים, ומרדדים מעט שוב.
מגלגלים את המשולשים מהצד הרחב לצד הצר.
עורכים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
ואופים.

אופן הכנת הסירופ
מבשלים בסיר קטן את כל החומרים של הסירופ עד לרתיחה.

טובלים מעט את הקרואסונים בסירופ

מגישים חם.
אפשר גם להקפיא.

לבריאות
אורלי בנימין
שגרירת שימרית
בית שמש
IMG_0775

IMG_0553

IMG_0554

IMG_0555

IMG_0709

IMG_0710

IMG_0713

IMG_0714

IMG_0715

IMG_0717



0 תגובות