תחרות פורים • מאפה שמרים ספירלה על שיפוד – אורה, ירוחם
אורה No Comments on תחרות פורים • מאפה שמרים ספירלה על שיפוד – אורה, ירוחםהתכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- ניצול החיים – ההכנה הטובה למתן תורה
- הקבינט אישר: מחבלי הנוח'בה יזכו לביקורים בבתי הכלא
- מעקב קול חי: תקלת כשרות נוספת ברשת יש חסד
- ריקודי שמחה והודיה: בירושלים טרם עיכלו את גודל הנס
- רבנים, שרים ואישי ציבור בברכת כהנים בכותל המערבי
תגיות
החומרים:
3 וחצי כוסות קמח
1 ביצה
חצי חב' מרגרינה/חמאה
חצי קוביית שמרים –שמרית
3 כפות פודינג
1/3 כוס סוכר
גרידת לימון מלימון אחד
כוס מים חמימים
רבע כפית מלח
למילוי
ממרח נוגט
קרם פטיסייר
ממרח פרג
לקישוט
סוכר גבישי
סוכריות חומות
אופן ההכנה:
מכניסים לקערת המיקסר את הקמח והסוכר והשמרים, מוסיפים ביצה, גרידת לימון, פודינג, ומים. מתחילים ללוש במהירות נמוכה כולל המים. ברגע שמתגבש קצת בצק מוסיפים את המרגרינה כאשר היא חתוכה לקוביות קוביה אחר קוביה. ולבסוף המלח.
מניחים להתפחה פעמיים את הבצק, מרדדים למשטח מלבני. חותכים לרצועות .
מורחים את המילוי הרצוי. מגלגלים לרולדה. לוקחים שיפוד ומלפפים סביבו את הרולדה הדקה. מניחים להתפחה נוספת. לא לפני שמורחים ביצה וסוכר גבישי או סוכריות כהות. או שומשום.
לאחר חצי שעה של התפחה נוספת מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ל25 דק בערך (רצוי לעקוב אחרי המאפה בתנור כיוון שהוא משתנה מתנור לתנור)
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.