מצרכים
6 פילטים אמנון טריים ללא עמצות
4 כפות רוטב פסטו
לרוטב פסטו
1 צרור פטרוזליה
8 שיני שום
1 1/2 כוסות צנוברים או קשיו לא קלוי
1 1/2 כוסות שמן זית
מלח פלפל שחור גרוס טרי.
אופן ההכנה:
הכנת הפסטו
את מצרכי הפסטו שמים במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.
הכנת הדג
מעבירים לקערה 4 כפות רוטב פסטו ואת הפילטים של הדג ומערבבים היטב
טועמים ומתקנים תיבול
משהים כשעה במקרר
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומניחים את הדגים בתבנית מרופדת בניר אפיה ואופים כ 40 ד' או עד להשחמה