מירי זורגר מציגה אוזן: בשרי או תפוחים?

    מירי זורגר No Comments on מירי זורגר מציגה אוזן: בשרי או תפוחים?
    20:01
    28.03.24
    הקבינט No Comments on דרמה במשבר הגיוס | הקבינט בדיון סוער

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המתכון שלפנינו הוא מתכון לאוזן המן שמתפצל לשתי אפשרויות של מליות שונות. בתיאבון.

    מצרכים לבצק

    • 2 כוסות קמח
    • 1/2 כוס מים
    • 1/2 כוס שמן
    • 1 כפית מלח

     

    מלית בשרית

    • 300 גר' חזה עוף טחון
    • 2 פרוסות פסטרמה שווארמה קצוצות
    • 2 בצלים ירוקים קצוצים
    • 3 כפות שמן
    • 3 כפות בצל מטוגן
    • 1/2 כפית מלח
    • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

     

    למלית תפוחים

    • 3 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
    • 3 כפות אגוזי פקאן קצוצים מעט וניל או קינמון
    • 2 כפות סוכר חום
    • 3 כפות שמן לטיגון

     

    להברשה

    • 2 חלמונים מעורבבים עם מעט מים לציפוי אוזני המן הבשרים
    • 1 כוס שומשומים בצבעים לציפוי אוזני המן תפוחים
    • 3 כפות אבקת סוכר

     

    אופן ההכנה

    • הכיני בצק והניחי למנוחה לחצי שעה

    הכנת המלית הבשרית

    • ערבבי את המצרכים והעבירי לשקית זילוף

    הכנת מלית התפוחים

    • חממי שמן במחבת וטגני את התפוחים כ- 4 ד'
    • פזרי את הסוכר החום והווניל וטגני עד שהנוזלים נספגו
    • הסירי מהאש הוסיפי את האגוזים וערבבי הכנת אוזני המן
    • רדדי את הבצק וקרצי עיגולים בקוטר 7 ס"מ
    • מלאי במרכז מלית וסגרי 3 צדדים ע"י צביטות קלות
    • העבירי לתבנית מרופדת בנייר אפייה
    • הברישי בביצה ופזרי שומשום
    • אפי בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
    • אפי עד להשחמה
    • הכיני כך גם את מלית התפוחים
    • הברישי בביצה ופזרי אבקת סוכר
    • אפי כנ"ל


    0 תגובות