- רדיו קול חי - -

טועמים שבת בכל מנה

דג סלומון מפורק על חלה קלויה

 

מרכיבי המנה:

300 גרם דג סלומון נקי

חצי כוס בצל מטוגן פרוס לפרוסות

3 כפות רוטב אסיאתי למוקפץ של 'קנור'

מעט כוסברה לעיטור מלמעלה

 

אופן ההכנה:

מניחים את הסלומן על תבנית אפיה ומורחים אותו ברוטב אסיאתי למוקפץ של 'קנור'

מכניסים לתנור שחומם ל-170 מעלות

ואופים למשך 12 דקות

מוציאים מהתנור – ומפרקים

מערבבים יחד עם חצי כוס בצל מטוגן

ומתקנים תיבול

 

להגשת המנה:

את המנה מגישים על חלה קלויה מרוחה ברוטב סצ'ואן של 'קנור'.

פורסים חלה לפרוסות ומורחים מעל רוטב סצ'ואן של 'קנור'

מכניסים לתנור וקולים עד להשחמה

מניחים כף של סלומון מפורק על החלה ומעטרים למעלה עם מעט כוסברה קצוצה