- רדיו קול חי - -

טועמים שבת בכל מנה

מוקפץ ירקות כתומים

מוקפץ שיוצא קצת מגבולות עצמו ומותאם לשבת קודש. הוא קליל, טעים ולא מורכב, ואצלנו אוכלים אותו גם באמצע השבוע. ז'וליין זו צורת חיתוך בדומה לגפרורים, במקלף ייעודי או במנדולינה.

חומרים:

אופן ההכנה:

הצעת הגשה:

כדאי להגיש את המחבת כמו שהיא למרכז השולחן ולהניח על מגש עץ קטן.

 

יקיטורי שווארמה אסייתית
על דסקיות לחוח וחומוס עדשים כתומות

לשווארמה פנים רבות. על ידי שינוי קטן היא עברה מאוכל רחוב למאכל אלגנטי שמתאים לשבת, וכך גם השתנו הטעמים לסגנון אסייתי. נסו ותיהנו!

חומרים:

חומוס עדשים כתומות:

ריבת בצל:

שווארמה אסייתית:

אופן ההכנה:

חומוס עדשים כתומות:

ריבת בצל:

שווארמה אסייתית:

הצעת הגשה:

בעזרת צלחת או קורצן ייעודי, קורצים לחוח בצורת עיגול ומורחים חומוס, מניחים את שיפוד השווארמה ומסיימים בריבת בצל, מעטרים בעלי פטרוזיליה.