- רדיו קול חי - -

אזני המן מלוחים

מאת: מירי זורגר, מתכון למשימת החג של השפית הבאה.

מצרכים:
לבצק:
300 גר' קמח
200 חמאה
100 צהובה מגורדת
כפית מלח
חצי פלפל שחור גרוס טרי

מלית:
2 בצלים מטוגנים
סלסלת פטריות מוקפצות – קצוצות דק
1/2 חרמון מגורדת
1/2 גבינת שמנת

אופן ההכנה:
מכינים בצק פריך, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר.
מטגנים בצל, מטגנים פטריות מסירים מהאש ומצננים. מוספים גבינות ומערבבים.
מרדדים את הבצק, קורצים לעיגול בקוטר 5 ס"מ. (אני משתמשת בקורץ עם שוליים משוננים)' ממלאים וסוגרים בצורה של אוזן המן.

מברישים בביצה ואופים 20 דק' בטמפרטורה של 200 מעלות.