- רדיו קול חי - -

בפסח הזה מתפנקקים בכיף גם בבית ובלי רגשות אשם

אז איך עושים אותו נכון ומקצועי גם בבית?

הכנה של פנקייק מתחילה בהכנת שתי תערובות; הראשונה של מרכיבים יבשים התערובת השנייה מכילה את המצרכים הרטובים.

ברגע ששתי התערובות מוכנות, פשוט מערבבים ביניהן – הערבוב צריך להיות מינימלי, ברגע שמתקבלת בלילה אחידה מפסיקים לערבב ומתחילים לטגן.

ומהיום אפשר גם אחרת! ללא שמן, במהירות ועם 100% הצלחה וטעם נפלא!

 

[1]הכירו את המכשיר המהפכני להכנת פנקייק מבית 'דאבו'

המכשיר קומפקטי ובטיחותי במיוחד עם גוף חימום נסתר

למכשיר תבנית להכנת 6 מיני פאנקייקים בו זמנית, עם ציפוי טפלון המונע הדבקות, לתוצאה מובטחת של פאנקייקים נפלאים ומשובחים.

ועכשיו בפסח, מכינים בלינצ'ס / איטריות למרק בלי פספוסים:

4 ביצים

4  כפות שמן

½  כפית מלח

½  כפית אבקת אפייה

2  כוסות קמח תפוחי אדמה

1 ½ כוסות מים מהברז

מערבבים במטרפה ידנית למניעת גושים ויוצקים לתוך השקעים, ונהנים!

 

אז הגיע הזמן שתתפנקו ותתפנקקו, עם המוצרים המנצחים של 'דאבו'

את המכשיר להכנת פנקייק ועוד מכשירים נוספים כמו טוסטר להכנת וופל בלגי, תוכלו להשיג בחנויות החשמל המובחרות ובאתר היבואן הרשמי OIG | שנה אחריות