פיש בורגר (8-10 יחידות) | דרגת הכנה – קלה
1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'
½ צרור פטרוזליה קצוצה
1 בצל
2 שיני שום
5 כפות פירורי לחם
כפית חרדל דיזון
¾ כפית מלח
פלפל שחור גרוס
כפית כמון
שמן זית לטיגון
להגשה:
לחמניות המבורגר כמספר הסועדים
רוטב איולי/ פסטו/ מיונז/ חרדל/ רוטב ברביקיו
חסה
עגבניה
בצל סגול
מלפפון חמוץ
צ'יפס בצד
הוראות הכנה:
מפשירים את הרול וויט פיש 'אושן גורמה' ללילה במקרר
במעבד מזון טוחנים את הויט פיש, בצל, ושום למרקם קצוץ
לשים יחד את כל המרכיבים כ 3-4 דקות
טועמים ומתקנים תיבול
יוצרים קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג)
מחממים שמן במחבת פסים .
מברישים את הקציצות בשמן זית משתי הצדדים ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהם שחומים ומוכנים (ניתן להכין את זה גם בטוסטר פסים)
להגשה:
לסיום, מורחים על הלחמניות את הממרח האהוב עליכם ומניחים מעל חסה, עגבנייה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ומעל את הפיש בורגר.
המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)