- רדיו קול חי - -

אין המבורגר? תאכלו פישבורגר!

פיש בורגר (8-10 יחידות) | דרגת הכנה – קלה

1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'

½ צרור פטרוזליה קצוצה

1 בצל 

2 שיני שום 

5 כפות פירורי לחם

כפית חרדל דיזון 

¾ כפית מלח 

פלפל שחור גרוס

כפית כמון

שמן זית לטיגון

להגשה:

לחמניות המבורגר כמספר הסועדים

רוטב איולי/ פסטו/ מיונז/ חרדל/ רוטב ברביקיו

חסה

עגבניה

בצל סגול

מלפפון חמוץ

צ'יפס בצד

הוראות הכנה:

מפשירים את הרול וויט פיש 'אושן גורמה' ללילה במקרר

במעבד מזון טוחנים את הויט פיש, בצל, ושום למרקם קצוץ

לשים יחד את כל המרכיבים כ 3-4  דקות

טועמים ומתקנים תיבול

יוצרים קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג)

מחממים שמן במחבת פסים . 

מברישים את הקציצות בשמן זית משתי הצדדים ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהם שחומים ומוכנים (ניתן להכין את זה גם בטוסטר פסים)

להגשה:

לסיום, מורחים על הלחמניות את הממרח האהוב עליכם ומניחים מעל חסה, עגבנייה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ומעל את הפיש בורגר.

המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)