- רדיו קול חי - -

חלות כוסמין, מיני בייגלס, וקוראסון זיתים; מירי זורגר אופה עם "רובינפלד" | צפו

חלות מקמח כוסמין

מצרכים:

1 ק"ג  קמח רובינפלד כוסמין 80%  

2 ביצים

50 גר' שמרים או  2 כפות שמרים יבשים

1 שקית משפר אפיה

3/4 כוס שמן

3 כפות סוכר

2 כפות דבש

400-500 מ"ל מים פושרים או ללחמניות מזונות יש להמיר 60 אחוז  במי פירות

1 כפית מלח

אופן ההכנה:

את המצרכים יש לשים בקערת המערבל, את המלח יש לשים הראשון  ומעל את הקמח ואז את שאר המצרכים, ללוש כ 10 ד', התפחה של כשעה מכוסה בניילון נצמד, לשקול כדורי בצק במשקל 150 גר' ולכדרר, להניח להתפחה, לגלגל רולים ולקלועה, התפחה נוספת, הברשה בביצה ותערובת זרעונים (גרעיני דלעת גרעיני חמניה), אפיה בתנור שחומם מראש ל 180מעלות עד להשחמה.

בואו לאפות שינוי טעים ובריא, מהרו להזמין קמח כוסמין 80% של רובינפלד, והמשלוח בדרך אליכם עד הבית [1]


מיני בייגלס 

מצרכים לבצק:

1 ק"ג  קמח רובינפלד כוסמין 80%  

1 כף מלח

קובית שמרית או 2 כפות שמרים יבשים

2 כוסות חלב סויה

1 שמנת אלפרו

1/2 כוס סוכר 

1/2 כוס שמן

100 גר' מרגרינה

אופן ההכנה:

מכינים בצק מהמצרכים הנ"ל ומכסים בניילון נצמד ושמים להתפחה לכשעה, שוקלים כדורים של 30 גר' ומגלגלים לבייגלס, מניחים בתבנית מרופד בנייר אפיה מברישים בביצה ושומשומים , אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים עד להשחמה, מצננים.

בואו לאפות שינוי טעים ובריא, מהרו להזמין קמח כוסמין 80% של רובינפלד, והמשלוח בדרך אליכם עד הבית [1]


קוראסון זיתים וגבינה

מצרכים:

1 ק"ג  קמח רובינפלד כוסמין 80%  

1 כף מלח

3 כוסות מים

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:

מכינים בצק מכל המצרכים ומתפיחים להכפלת הנפח כ חצי שעה, מחלקים ל 4 ומרדדים לעלה צר וארוך, חותכים למשולשים ממלאים בזית ומעל מפזרים מעט גבינה צהובה ומגלגלים לקרואסון, מברישים בביצה ומפזרים שומשום , מתפיחים חצי שעה נוספת, אפיה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים עד להשחמה, הקרואסונים מעולים בהקפאה.

בואו לאפות שינוי טעים ובריא, מהרו להזמין קמח כוסמין 80% של רובינפלד, והמשלוח בדרך אליכם עד הבית [1]