זמן עבודה: 20 דקות
זמן הכנה: 4.4 שעות
כמות מנות: כ- 40 יחידות
רכיבים:
v כוס וחצי קמח מלא
v חצי כפית מלח גס
v כפית וחצי שמיר מיובש
v גביע מולר ביאנקו נטורל 1.7% או 2.8% (150 גרם)
v 4 כפות חמאה רכה
v 2 כפות חמאה מומסת (להברשת הקרקרים)
אופן הכנה:
v מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, המלח והשמיר המיובש
v מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי
v מוסיפים את היוגורט ומערבבים לקבלת בצק אחיד
v מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במקום חמים למשך 4 שעות לפחות
v מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות צלזיוס
v מחלקים את הבצק ל-4 כדורים
v מרדדים על משטח מקומח כל כדור בצק לעובי דק מאוד של כ-20 מ"מ
v מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחמאה המומסת
v חורצים את הבצק בעזרת מזלג וחותכים אותו לריבועים קטנים
v אופים את הקרקרים במשך כ- 6 עד 8 דקות ומוציאים לקירור בחוץ.
v ניתן לאחסן לאחר קירור בכלי אטום עד כשבועיים.
בתיאבון,