- רדיו קול חי - -

מולר קרקר'ס

זמן עבודה: 20 דקות

זמן הכנה: 4.4 שעות

כמות מנות: כ- 40 יחידות

 

רכיבים:

v כוס וחצי קמח מלא

v חצי כפית מלח גס

v כפית וחצי שמיר מיובש

v גביע מולר ביאנקו נטורל 1.7% או 2.8% (150 גרם)

v 4 כפות חמאה רכה

v 2 כפות חמאה מומסת (להברשת הקרקרים)

 

אופן הכנה:

v מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, המלח והשמיר המיובש

v מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי

v מוסיפים את היוגורט ומערבבים לקבלת בצק אחיד

v מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במקום חמים למשך 4 שעות לפחות

v מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות צלזיוס

v מחלקים את הבצק ל-4 כדורים

v מרדדים על משטח מקומח כל כדור בצק לעובי דק מאוד של כ-20 מ"מ

v מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחמאה המומסת

v חורצים את הבצק בעזרת מזלג וחותכים אותו לריבועים קטנים

v אופים את הקרקרים במשך כ- 6 עד 8 דקות ומוציאים לקירור בחוץ.

v ניתן לאחסן לאחר קירור בכלי אטום עד כשבועיים.

בתיאבון,