מתכון מהיר לבראוניז שוקולד – עוגה לשבת

    חיה ספיר No Comments on מתכון מהיר לבראוניז שוקולד – עוגה לשבת

    הקונדיטורית צופיה ברלין מגישה סדרת מתכונים בשבועות הקרובים לכבוד שבת – באתר קול חי | הפעם הכינה ברלין מתכון לבראוניז שוקולד עם אגוזים גרוסים ושוקולד מריר | עוגה פרווה מהירה ופשוטה ומהירה להכנה-העוגה המושלמת להגשת קינוח לכבוד סעודות השבת

    בראוניז פרווה לשבת צילום: באדיבות המצלם
    20:51
    28.03.24
    פנחס בן זיו No Comments on המערכת הפוליטית כמרקחה: קריאות לפרישה מהממשלה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    הקונדיטורית צופייה ברלין, בסדרת מתכונים מיוחדת  בשבועות הקרובים, לכבוד שבת באתר קול חי. מתכוונים לעוגות חלביות ופרווה מרהיבות  ומושלמות, וטעמים  וואו…
    מרכיבים// בראוניז שוקולד 
    -200 גרם שוקולד מריר
    -1/2 כוס שמן
    -1 כוס סוכר
    -4 ביצים גודל L
    -3/4 כוס שקדים טחונים
    -3/4 כוס אגוזים גרוסים
    1/4 כוס קמח/קורנפלור
    -קורט מלח
    אופן הכנה:
    – לחמם תנור ל 180 מעלות.
    – להמיס השוקולד והשמן בסיר, לערבב עד שכל השוקולד נמס.
    – להוסיף ביצה, לערבב היטב ולהוסיף ביצה נוספת וככה עם כל שאר הביצים , להוסיף סוכר, מלח, שקדים ובסוף את הקמח והאגוזים.
    – להעביר את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
    – לאפות כ 25 דקות או עד שהשוליים יציבים למגע והמרכז עדיין מעט רוטט.
    – מקררים כמה שעות במקרר וחותכים לקוביות


    0 תגובות