- רדיו קול חי - -

קישוטים לסוכה • עוגת פרחים

ניהול ההפקה סטיילינג וכתיבה: אלישבע גליקסברג | ע.הפקה: רבקה לוי | צילום: דניאל לילה

כולם אוהבים פרחים. לכולם מגיע להנות מהם. בדיוק לשם כך, אני מגישה לכם מתכון לעוגה מנצחת, אשר תרשים בנוכחותה לאורך כל האירוח ועוד…

 

מהמשתלה:

 

ארגז כלים:

 

מהבית:

 

תהליך ההכנה:

  1. למלא דלי מים, להניח את הספוג עד שיגיע לקרקעית, להוציא ולנער את המים
  2. לחתוך את הספוג בהתאמה לקוטר הכלי והצמידו באמצעות אנקור טייפ
  3. להפריד את פרחי הכורכומה מהעלים. לנעוץ את הפרחים במרכז הספוג
  4. למלא את כל הספוג בשכבות שלקיטומי הליזיאנטוס
  5. להדביק חוטי ברזל על העלים וליצור מהם צורות מעגליות
  6. לעטר את קדמת השזירה בעלים המעוצבים
  7. להניח במקום המיועד ולהנות

 

עוגה שהיא חגיגה לעיניים מכל זווית הסתכלות [1]

עוגה שהיא חגיגה לעיניים מכל זווית הסתכלות

 

רכיבי העוגה [2]

רכיבי העוגה

 

יש לחתוך באלכסון את קצה הגבעול לשיפור הנעיצה וההזנה [3]

יש לחתוך באלכסון את קצה הגבעול לשיפור הנעיצה וההזנה

למלא 70% מהספוג ואת היתרה-בעלים, כמודגם בשלב הבא [4]

למלא 70% מהספוג ואת היתרה-בעלים, כמודגם בשלב הבא

 

לצייר עם העלים ולהשלים את התמונה [5]

לצייר עם העלים ולהשלים את התמונה

אלישבע גליקסברג Style Academy – ייזום והפקות וביה"ס גבוה לעיצוב אירועים: 050-6767697

פירסום [6]