מעבר לאתר המותאם





    עשה זאת בעצמך: הדרך הקלה להכין כבד

    ארי טננבוים No Comments on עשה זאת בעצמך: הדרך הקלה להכין כבד

    בפינת "כשרות המזון" בתכנית עניין משפחתי משוחח יואב דליון עם הרב אליהו פנחסי חבר הרבנות הראשית במבשרת ציון על כשרויות במאכלים | הפעם: איך ניתן להכשיר כבד כראוי | האזינו

    תמונת אילוסטרציה צילום: קובי פינקלר
    23:57
    29.11.21
    מוטי סבן No Comments on שריפה פרצה בדירה לאחר הדלקת חנוכיה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    בפינת "כשרות המזון" בתכנית עניין משפחתי משוחח יואב דליון עם הרב אליהו פנחסי חבר הרבנות הראשית במבשרת ציון על כשרויות במאכלים.

    הפעם ביקש יואב לדעת על הדרך להכשיר כבד שמכינים לבד בבית. הרב הסביר שכבד זה האיבר היחיד שלא מעוילה לו מליחה. "הכבד כולו דם, היתירו אותו באכילה על ידי שאנחנו עושים לו קריעה".

    הרב הסביר שיש נוהגים לנקב את הכבד כדי להוציא את הדם. אחר כך צריך לצלות את הכבד על האש ממש, עד שהוא יהיה ראוי למאכל.

    וגם: האם אפשר לבשל אחרי הצליה?

    האזינו:



    0 תגובות