נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות

    עפר גדנקן No Comments on נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות

    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    רכיבים:

    כוס קמח לבן מנופה
    2 כפות סוכר
    כפית אבקת אפייה
    כפית סודה לשתייה
    גביע מולר פרוט תות 0.9%
    ביצה
    25גרם חמאה מומסת
    לטיגון :
    שמן קנולה לטיגון

    אופן ההכנה:

    • מערבבים עם מטרפה היטב בקערה את מרכיבי הפנקייק היבשים ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השמן עד לקבלת בלילה חלקה.
    • מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני ויוצקים מן הבלילה למחבת החמה
    • ממתינים עד להיווצרות בועות בצידו העליון של הפנקייק, לאחר מכן הופכים לצידו השני למשך עוד כחצי דקה ומוציאים.

    בתאבון



    0 תגובות