- רדיו קול חי - -

סופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים

זמן עבודה: 20 דקות

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 יחידות בגודל בינוני

רכיבים:

כוס ורבע קמח תופח מנופה (175 גרם)

2 כפות גדושות סוכר

גביע יוגורט מולר נטורל  1.7% או 2.8% (200 גרם)

יחידה 1 ביצה

כפית תמצית וניל

קורט מלח

שמן קנולה לטיגון

מרכיבי המילוי והקישוט:

גביע יוגורט מולר פרופ (בכל טעם לבחירה)

אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

  1. 1. מערבבים את כל החומרים מלבד השמן בקערה לפי הסדר בו הם רשומים עד לקבלת בלילה חלקה
  2. 2. מחממים סיר עם שמן עד לגובה 2/3
  3. 3. כשהשמן חם (170-180 מעלות) לוקחים מהבלילה ומניחים בשמן בעזרת כף עמוקה משומנת במהירות ובבת אחת
  4. 4. מנמיכים את האש ומטגנים משני הצדדים במשך 6-7 דקות עד להזהבה
  5. 5. מניחים על נייר סופג ומצננים מעט

אופן הכנת המילוי :

  1. 1. מערבבים את המולר פרופ ומעבירים לשקית זילוף/מזרק למילוי, וממלאים את הסופגנייה
  2. 2. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

בתאבון