מעבר לאתר המותאם





    סופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים

    עפר גדנקן No Comments on סופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים

    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

    11:09
    28.01.22
    צבי טסלר No Comments on תחילת הדעיכה? ירידה במקדם ההדבקה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן עבודה: 20 דקות

    זמן הכנה: 20 דקות

    כמות מנות: 10 יחידות בגודל בינוני

    רכיבים:

    כוס ורבע קמח תופח מנופה (175 גרם)

    2 כפות גדושות סוכר

    גביע יוגורט מולר נטורל  1.7% או 2.8% (200 גרם)

    יחידה 1 ביצה

    כפית תמצית וניל

    קורט מלח

    שמן קנולה לטיגון

    מרכיבי המילוי והקישוט:

    גביע יוגורט מולר פרופ (בכל טעם לבחירה)

    אבקת סוכר לקישוט

    אופן ההכנה:

    1. 1. מערבבים את כל החומרים מלבד השמן בקערה לפי הסדר בו הם רשומים עד לקבלת בלילה חלקה
    2. 2. מחממים סיר עם שמן עד לגובה 2/3
    3. 3. כשהשמן חם (170-180 מעלות) לוקחים מהבלילה ומניחים בשמן בעזרת כף עמוקה משומנת במהירות ובבת אחת
    4. 4. מנמיכים את האש ומטגנים משני הצדדים במשך 6-7 דקות עד להזהבה
    5. 5. מניחים על נייר סופג ומצננים מעט

    אופן הכנת המילוי :

    1. 1. מערבבים את המולר פרופ ומעבירים לשקית זילוף/מזרק למילוי, וממלאים את הסופגנייה
    2. 2. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

    בתאבון



    0 תגובות