- רדיו קול חי - -

מתכון: טרייפל רבע לשבע לרגע מתוק

מצרכים:

4 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה

1 כפית תמצית וניל

400 גרם שוקולד מריר עלית

2 חבילות רבע לשבע עלית

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד המריר עם מיכל וחצי של שמנת מתוקה. מעבירים חצי מכמות השוקולד המומס לקערה בינונית ומצננים מעט. מקציפים את שאר השמנת (2.5 מיכלים) עם תמצית הוניל לקצפת יציבה. מעבירים מחצית מהקצפת לקערה הבינונית עם השוקולד המומס ומקבלים לקבלת קרם שוקולד אחיד. כעת יש לנו קערה עם רוטב שוקולד, קערה עם מוס שוקולד וקצפת.

מניחים בתחתית הקערה שכבת מוס שוקולד, שכבת קצפת, ושכבת גנאש שוקולד. חוצים לאורך חבילה אחת של אצבעות רבע לשבע ומצמידים אותם לדפנות קערת הטרייפל, כך שהמילוי יופנה כלפי חוץ. ממשיכים כך להרכיב את הטרייפל בשכבות. משתמשים בחצאי הרבע לשבע שנותרו על מנת לקשט את הטרייפל מלמעלה. מעבירים לקירור למשך שעה לפחות ומגישים.