ניחוחות השבת – רוגלך לימון

    מירי זורגר 1 Comment on ניחוחות השבת – רוגלך לימון
    11:43
    25.04.24
    איתי גדסי No Comments on בתגובה למהלך מדיני מסוכן: סמוטריץ' דורש צעדים חסרי תקדים נגד הרשות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים:

     

    • 20 גר' שמרים
    • 3/4 כוס מיץ תפוחים
    • 4 כוסות קמח
    • 25 גר מרגרינה
    • 2 ביצים
    • 3 כפות סוכר
    • מעט מלח

     

    אופן ההכנה:

     

    1. להכין בצק מהמצרכים
    2. להתפיח 50 דקות
    3. לגלגל ולאפות בחום של 175 מעלות 12-15 דקות

     

    מצרכים – סירופ לטבול:

    1. 3 3/4 כוסות סוכר
    2. מיץ מלימון אחד
    3. כוס מים
    4. 1 1/2 כפיות תמצית וניל

     

    אופן ההכנה:

    1. לבשל לרתיחה ולצנן
    2. לטבול את הרוגלך כשחמים לאחר האפיה


    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      לדעתי חסר משהו במתכון הקרואסונים יצאו ממש קשים. אולי חסר איזה שהוא שלב. אשמח לדעת.