מאת: שרה כהן
המצרכים:
2 חצילים
מילוי :
1 קוטג' תנובה 5% (250 גרם)
150 גרם גבינה צהובה מגוררת תנובה
רוטב:
2 בצל קצוץ דק
1 עגבניה גדולה מרוסקת בפומפייה
2\1 כוס קטשופ
מלח, פלפל, אורגנו
מעט סוכר
הוראות הכנה:
חותכים את החצילים לאורכם פרוסת דקות.
מטגנים החצילים בשמן וסופגים את שארית השמן.
מערבבים את חומרי המילוי.
מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים העגבניה, מתבלים מוסיפים את הקטשופ. מבשלים עוד מספר דקות על אש נמוכה.
הרכבת המנה: מורחים על כל פרוסת חציל קצת מהרוטב שמים כף מהמילוי ומגלגלים כמו בלינצ'ה, מסדרים בתבנית ושופכים מעל את הרוטב שנשאר, אופים בחום 170 מעלות כ 20 דקות
מגישים חם.