מצרכים
- 2 כפות שמן צמחי
- 1 כף טבסקו
- 2 כפיות דבש
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 7 בצלים ירוקים
- בזיליקום קצוץ
- 2 חצאי חזה עוף ללא עצמות ועור
- שבבי שקית תפוצ'יפס בטעם מסתורי 2
אופן ההכנה
- הפעילו את הכיריים לחום בינוני גבוה.
- ערבבו שמן, דבש ופפריקה בתבנית "9 עד שהכל יתמזג.
- הוסיפו בצל ירוק ובזיליקום קצוצים לתוך המרינדה וערבבו.
- העבירו 2 כפות של המרינדה לקערה קטנה ושמרו בצד.
- הוסיפו את העופות למרינדה בקערה, השרו את העוף היטב במשך 10 דקות. הפכו אותו מדי פעם.
- פזרו מעל העוף בצל ירוק 1 קצוץ ומלח.
- טגנו את העוף ואת 5 הבצלים השלמים הנותרים עד שהעוף מבושל והבצלים רכים, הפכו מדי פעם – סה"כ כ-10 דקות.
- העבירו את העוף והבצלים לתבנית שבתחתיתה התפוצ'יפס המרוסק (בטעם מסתורי מספר 2)
- חממו את 2 כפות המרינדה ששמרנו בצד וטפטפו מעל העופות.
בתיאבון!