מצרכים
- 6 מנות סלמון פילה ללא עור ועצמות
לציפוי
- 1 כוס שקדי מרק
- 1 כוס פטרוזליה קצוצה
- 3 שיני שום
- 1 כוס שמן זית
- 1 כף אבקת מרק בטעם בצל
- 3 כפות רוטב סויה
- 1/2 כפית מלח
- פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- במעבד מזון מערבבים למחית אחידה את מצרכי הציפוי
- מורחים את מנות הסלמון בנדיבות בממרח והציפוי
- מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ושמים במקרר לשעה.
- 20 ד' לפני ההגשה מחממים תנור ל 230 מעלות ל10 ד'
- מכניסים את התבנית עם הדגים לאפיה של 20 ד' בלבד
- מגישים חם