לבצק
- 3 כוסות קמח
- 3/4 כוס שמן קנולה
- 3/4 כוס מים רותחים
- 2 כפות חומץ
- 1 כפית מלח
- 1 כפית אבקת מרק עגבניות
מלית
- 2 חצילים חתוכים לקוביות מומלחים
- 2 בצלים קצוצים
- 2 שיני שום כתושות
- 100 גר' עגבניות מיובשות קצוצות
- 100 גר' גבינה צפתית מגוררת
- 100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- בקערת המיקסר שמים קמח תבול חומץ ושמן את המים הרותחים שופכים בסוף ומערבלים לבצק רך ונוח לעבודה
- מניחים במקרר למנוחה ומכינים את המילית
- מטגנים בצלים להשחמה מוסיפים שום ומטגנים עד להשחמה
- מסירים מהאש ואל אותה מחבת מוסיפים שמן ומטגנים את החצילים עד להשחמה מסננים מהשמן
- ומעבירים אל הקערה עם הבצלים מוסיפים את הגבינות ומערבבים
- טועמים ומתקנים תיבול
- מרדדים את הבצק ועל צר וארוך בשליש האמצעי שמים מלית ומגלגלים לרולדה
- מברישים בביצה ומפזרים שומשום
- אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה