- רדיו קול חי - -

ניחוחות השבת • לזניה חצילים וגבינות

מצרכים

לשכבת הרוטב רויאל

 

לרוטב עגבניות

אופן ההכנה

  1. את פרוסות החציל יש להמליח ולהשהות חצי שעה
  2. ליבש ולטגן בשמן עד להשחמה משני הצדדים. ולהספיג בנייר סופג
  3. הכנת הרוטב עגבניות
  4. את כל מצרכי הרוטב יש לשים במעבד מזון ולעבד לרוטב חלק .
  5. לטעום ולתקן תיבול
  6. הכנת שכבת השמנת
  7. אל תוך קערה יש להניח את השמנת להוסיף את הביצים טרופות לתבל ולערבב היטב

 

הרכבת המנה