קידוש יוקרתי • עוגת שמנת עם קלתית דובשניה

    חני צארום No Comments on קידוש יוקרתי • עוגת שמנת עם קלתית דובשניה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים לתחתית:

    • 350 גר' דובשניות – עוגיות דבש מוכנות
    • 150 גר' חמאה רכה
    • 1 כפית קליפת לימון

    חומרים למלית:

    • 750 גר' גבינה לבנה 9%
    • 1.5 גביעי שמנת חמוצה
    • 6 כפות קמח
    • 6 ביצים מופרדות
    • 1.5 כוסות סוכר
    • 3 כפות פודינג וניל

    לציפוי:

    • 1 שמנת מתוקה להקצפה
    • 3/4 כוס חלב
    • 3 כפות פודינג וניל

    אופן ההכנה:

    1. הכניסי את הדובשניות למעבד מזון ופוררי אותן
    2. העבירי לקערה והוסיפי חמאה וקליפת לימון
    3. עבדי לבצק ושטחי בתבנית
    4. הקציפי חלבונים ו-1.5 כוס סוכר לקצף יציב
    5. הוסיפי פודינג וערבבי עוד דקה אחת
    6. בקערה נפרדת, ערבבי גבינה שמנת, קמח וחלמונים
    7. קפלי את קצפת החלבונים לתוך התערובת וצקי מעל קלתית הדובשניות
    8. הכניסי לתנור בחום 180 מעלות למשך כ90 דקות
    9. הפרידי את העוגה מהתבנית וקררי אותה
    10. לשמור במקרר


    0 תגובות