- רדיו קול חי - -

קידוש יוקרתי • עוגת שמנת עם קלתית דובשניה

חומרים לתחתית:

חומרים למלית:

לציפוי:

אופן ההכנה:

  1. הכניסי את הדובשניות למעבד מזון ופוררי אותן
  2. העבירי לקערה והוסיפי חמאה וקליפת לימון
  3. עבדי לבצק ושטחי בתבנית
  4. הקציפי חלבונים ו-1.5 כוס סוכר לקצף יציב
  5. הוסיפי פודינג וערבבי עוד דקה אחת
  6. בקערה נפרדת, ערבבי גבינה שמנת, קמח וחלמונים
  7. קפלי את קצפת החלבונים לתוך התערובת וצקי מעל קלתית הדובשניות
  8. הכניסי לתנור בחום 180 מעלות למשך כ90 דקות
  9. הפרידי את העוגה מהתבנית וקררי אותה
  10. לשמור במקרר