חומרים לתחתית:
- 350 גר' דובשניות – עוגיות דבש מוכנות
- 150 גר' חמאה רכה
- 1 כפית קליפת לימון
חומרים למלית:
- 750 גר' גבינה לבנה 9%
- 1.5 גביעי שמנת חמוצה
- 6 כפות קמח
- 6 ביצים מופרדות
- 1.5 כוסות סוכר
- 3 כפות פודינג וניל
לציפוי:
- 1 שמנת מתוקה להקצפה
- 3/4 כוס חלב
- 3 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה:
- הכניסי את הדובשניות למעבד מזון ופוררי אותן
- העבירי לקערה והוסיפי חמאה וקליפת לימון
- עבדי לבצק ושטחי בתבנית
- הקציפי חלבונים ו-1.5 כוס סוכר לקצף יציב
- הוסיפי פודינג וערבבי עוד דקה אחת
- בקערה נפרדת, ערבבי גבינה שמנת, קמח וחלמונים
- קפלי את קצפת החלבונים לתוך התערובת וצקי מעל קלתית הדובשניות
- הכניסי לתנור בחום 180 מעלות למשך כ90 דקות
- הפרידי את העוגה מהתבנית וקררי אותה
- לשמור במקרר