- רדיו קול חי - -

לזניה חצילים וגבינות

מצרכים

 

לשכבת הרוטב רויאל

 

לרוטב עגבניות

 

 

אופן ההכנה

 

  1. את פרוסות החציל יש להמליח ולהשהות חצי שעה .
  2. ליבש ולטגן בשמן עד להשחמה משני הצדדים. ולהספיג בניר סופג

 

 

הכנת רוטב העגבניות

 

  1. את כל מצרכי הרוטב יש לשים במעבד מזון ולעבד לרוטב חלק .
  2. לטעום ולתקן תיבול

 

הכנת שכבת השמנת

 

  1. אל תוך קערה יש להניח את השמנת להוסיף את הביצים טרופות לתבל ולערבב היטב

 

הרכבת המנה
בתבנית אפיה בגודל 30 על14.5 גובה 6 ס"מ יש להניח שכבה של אטריות (אין צורך לבשל)

מעל למרוח שכבה של רוטב עגבניות. מעל להניח פרוסות חציל.

מעל יש לפזר 1/3 מכמות הגבינה הצהובה המגוררת.
יש לחזור על השכבות עוד פעם אחת.

לכסות ברוטב עגבניות ולאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
להסיר את הכיסוי ולשפוך את הרוטב רויאל ולאפות חצי שעה נוספת לא מכוסה.
לפזר את הגבינה הצהובה הנותרת ולאפות עוד כ 7 ד' עד שהגבינה נמסה
להגיש חם