- רדיו קול חי - -

מתכון מעולה לבאגט צרפתי

מצרכים

 

 

אופן ההכנה

 

  1. בקערת המקסר שמים שמרים מים ומעל קמח ולשים 5 דקות במהירות איטית
  2. מעלים למהירות בינונית ולשים 10 דקות נוספות
  3. מוסיפים מלח ולשים עוד 2 דקות נוספות
  4. מכסים בנילון ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את הנפח
  5. קורצים כדורי בצק במשקל 100 גר' ומניחים על משטח מקומח מכסים במגבת לחה ומשהים 20 ד'
  6. מגלגלים לצורת בגט ומניחים על תבנית משומנת קלות ומתפיחים שעה נוספת
  7. חורצים עם סכין חדה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 20 ד'
  8. לקבלת פריכות יש לשים כלי עם מים ב 10 ד הראשונות של האפיה