מתכון מעולה לבאגט צרפתי
תומר כבירי | צילום: Sxc 3 Comment on מתכון מעולה לבאגט צרפתיהתכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- חי תחת זהות בדויה: בכיר איראני לשעבר ערק למערב
- כשפרעה מלך מצרים הגה את תעלת סואץ | סקירה מרתקת
- גלנט בגבול הצפון: "התקופה הקרובה תהיה מכריעה"
- תמונה ישנה עוררה סערה: האם סינוואר העז לצאת ממחבואו
- שמחה מעורבת בעצב: הברית תתקיים לאחר הלוויה
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
מצרכים
- 1360 ק"ג קמח כ 10 כוסות
- 3 1/3 כוסות מים
- 20 גר' שמרים לחים
- 1 1/2 כפות מלח
אופן ההכנה
- בקערת המקסר שמים שמרים מים ומעל קמח ולשים 5 דקות במהירות איטית
- מעלים למהירות בינונית ולשים 10 דקות נוספות
- מוסיפים מלח ולשים עוד 2 דקות נוספות
- מכסים בנילון ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את הנפח
- קורצים כדורי בצק במשקל 100 גר' ומניחים על משטח מקומח מכסים במגבת לחה ומשהים 20 ד'
- מגלגלים לצורת בגט ומניחים על תבנית משומנת קלות ומתפיחים שעה נוספת
- חורצים עם סכין חדה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 20 ד'
- לקבלת פריכות יש לשים כלי עם מים ב 10 ד הראשונות של האפיה
לא הבנתי כמה קמח להשים
לא ברור למה….. אבל לי יצא פשוט קרשים
עשיתי בדיוק לפי המתכון
האם ישם טעות?
כבר שראיתי את המתכון שמתי לב לטעות אבל החלטתי לנסות בכל זאת …אולי הכותב יוןדע סוד שאני לא יודע
הבצק כבד מאוד לא תופח ולא אכיל
כמות הקמח צריכה להיות 1060 גרם ולא 1360 גרם ואז היחס מתאים!