מצרכים
- 6 יח פרגית
למלית
- 200 גר' שווארמה הודו
- 4 כפות בצל מטוגן
- 3 חלבונים
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
למרינדת הפרגית
- 1 כף פפריקה
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור מגרוס טרי
- 5 כפות שמן
- 2 שיני שום כתושות
- 1/2 כוס ציר עוף
אופן ההכנה
- את מצרכי המלית מכניסים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק
- טועמים ומתקנים תיבול
- ממלאים את הפרגית במסת המילוי ומגלגלים מסדרים בתבנית מתאימה לגודל
- מכינים את המרינדה ומורחים אותה מעל הנתחים
- אופים מכוסה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כשעה
- מסירים כיסוי ומשחמים
- מצננים וחותכים למדליונים