- רדיו קול חי - -

מתכונים לפסח – רביולי פרגית לפסח

מצרכים לעלים

 

למלית

 

 

אופן ההכנה

  1. מכינים מסה לבלינצעס ומטגנים לעלים מעט עבים
  2. מכינים את המלית
  3. מטגנים בצלים לשקיפות
  4. מתבלים את נתחוני הפרגית במלח פלפל ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים
  5. חותחים לפיסות קטנות ומעבירים אל הבצל
  6. מטגנים עד שהבצל משחים מתבלים טועמים ומתקנים תיבול מוסיפים את הפירה ומערבבים

 

 

הרכבת המנה

 

  1. מחלקים כל עלה ל2 ממלאים במסת הפרגיות סוגרים עם מריחת הביצה ומניחים על תבנית מרופדת בניר אפיה
  2. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה כ 15 ד'
  3. מגישים עם רוטב