מצרכים לעלים
- 4 ביצים
- 4 כפות קמח תפוחי אדמה
- 1 כוס מים
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 1 כפית פטרוזליה קצוצה
- 4 כפות שמן
- 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
למלית
- 3 יח פרגית- ירך ללא עצמות
- 3 בצלים פרוסים
- פירה מתפוח אדמה אחד
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- להברשת הרביולי
- 1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
- מכינים מסה לבלינצעס ומטגנים לעלים מעט עבים
- מכינים את המלית
- מטגנים בצלים לשקיפות
- מתבלים את נתחוני הפרגית במלח פלפל ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים
- חותחים לפיסות קטנות ומעבירים אל הבצל
- מטגנים עד שהבצל משחים מתבלים טועמים ומתקנים תיבול מוסיפים את הפירה ומערבבים
הרכבת המנה
- מחלקים כל עלה ל2 ממלאים במסת הפרגיות סוגרים עם מריחת הביצה ומניחים על תבנית מרופדת בניר אפיה
- אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה כ 15 ד'
- מגישים עם רוטב