מצרכים
- 3 בטטות קלופות ופרוסות דק
למלית
- 2 כוסות פירה
- 1 שקית בצל מטוגן
- 2 כפות אבקת מרק בטעם בצל
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח מצה
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
לציפוי
- 2 ביצים
- 1 שן שום כתושה
- 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 2 כפות קמח
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 2 כוסות קמח מצה
אופן ההכנה
- את מצרכי המלית ערבבו למסה חלקה.
- קחו פרוסת בטטה זלפו עליה מעט מהמלית סגרו בפרוסת בטטה נוספת
- הכינו כך את שאר פרוסות הבטטה
- ערבבו בקערה את הביצים השום והתבלינים . הוסיפו את הקמח
- בקערה נוספת הניחו את פירורי הלחם
- חממו שמן במחבת טבלו את פרוסות הבטטה הממולאות. בבלילת הביצה ולאחר מכן בפירורים וטגנו עד להשחמה הפכו וטגנו להשחמה גם מהצד השני