קורס מיוחד באנגלית בביה"ס לקולינריה של השף אוחנה

    עפר גדנקן No Comments on קורס מיוחד באנגלית בביה"ס לקולינריה של השף אוחנה

    קורס מיוחד שיועבר בשפה האנגלית יפתח בחודש הקרוב בביה"ס הגבוה לקולינריה בניהולו של השף ר' שי אוחנה

    21:01
    18.04.24
    אבי מימרן No Comments on הפיגוע המחריד בבנימין: "בדקנו היטב את בטיחות החווה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    הערכות רבה נרשמת בימים אלו בבית הספר הגבוה לקולינריה בבני ברק בניהולו של השף שי אוחנה. בתחילת חודש אלול יפתחו מס' קורסים חדשים הכוללים 120 שעות של לימוד מעשי ועיוני, הקורסים הינן נפרדים לגברים ולנשים ומתקיימים בשעות הערב, בוגרי בית הספר זוכים לתעודה מיוחדת מאת איגוד השפים הבינלאומי שמלווה את התכנים שנלמדים בבית הספר ומעניק תעודה לבוגרים.

    בית הספר הגבוה לקולינריה הינו בכשרות למהדרין וזוכה ללווי של רבנים ומורי הוראה שליט"א ובפיקוח הגאון הרב יהודה אריה שוורץ שליט"א רב שכונת קריית הרצוג בבני ברק. הרב שוורץ שיגר באחרונה מכתב ברכה להנהלת בית הספר לרגל המעבר למתחם החדש בבני ברק.

    הקורסים בבית ספר מועברים על ידי השף ר' שי אוחנה שצבר ניסיון רב בעבודה בארה"ב ובשנים האחרונות בישראל ומציע מגוון קורסים מקצועיים וסדנאות ייחודיות ומרתקות, בקורסים מקבלים התלמידים ידע מעמיק ומקיף אשר כולל בתוכו את מגוון סוגי המטבחים הכשרים בפרק זמן די קצר. התלמידים גם מקבלים במסגרת הלימודים ייעוץ עסקי וכן שיעור מיוחד על נאמן תברואה ובטיחות מזון במטרה להעניק את הידע והכלים בתחום התברואה ההיגיינה ובטיחות המזון בכל תהליכי הרכש האחסון, הייצור, ההכנה והגשה.

    במים אלו נפתחה ההרשמה לקורס מיוחד אשר יועבר על ידי השף אוחנה בשפה האנגלית, זאת לאור הביקוש הרב בקרב דוברי השפה המתגוררים בישראל ומעוניינים לרכוש ידע מקצועי בתחום, ר' שי אוחנה מציין שכל החומר העיוני מועבר בהתאמה לציבור שומרי תורה ומצוות, זאת לאור העובדה שגם הציבור שבהוראת רבותיו מעוניין לצאת ולהביא פרנסה לבני ביתו, מחפש את המקום הנכון והמתאים לאדם חרדי המקפיד על קלה כבחמורה ומצד שני אינו מוכן לוותר על איכות הלימודים והרמה הגבוהה.

    דגש נוסף ניתן למצוא בבית הספר בכך שהלימודים נערכים בקבוצות קטנות וזאת לאור ניסיון העבר המראה על איכות הלימודים והיחס האישי לכל תלמיד ותלמיד בבית הספר.



    0 תגובות