- רדיו קול חי - -

מתכונים לפסח • גלילות קישוא במלית סלט טונה וריקוטה

4 סועדים
המרכיבים:

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את פרוסות הקישואים כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה. מתבלים במלח ובפלפל. מוציאים מהמחבת ומצננים לגמרי.
  2. מסננים מעט את הטונה. מפוררים מעט את הגבינה. מערבבים את הגבינה והטונה היטב.
  3. מניחים כף מהמלית בצד אחד של פרוסת הקישוא יחד עם מעט נבטי חמנייה ומגלגלים. סוגרים בעזרת קיסם או שיפוד קטן. חוזרים על סדר הפעולות בכל פרוסות הקישואים ומגישים.

• אם לא מגישים מיד, מומלץ לשמור במקרר עד להגשה.