- רדיו קול חי - -

הצלחה ליום הפתוח בביה"ס לקולינריה של השף "שי אוחנה"

הצלחה רבה נרשמה שבוע שעבר ביום הפתוח שנערך לרגל המעבר של בית הספר הגבוה לקולינריה בניהולו של השף הנודע "שי אוחנה" למתחם החדש בבני ברק. המשתתפים ביום הפתוח קיבלו הדרכה על מערך הלימודים ומפרט הקורסים וכן השתתפו בהדגמה מיוחדת שנערכה על ידי מנהל בית הספר השף שי אוחנה.

תעודה הרב שוורץ- בית הספר לקולינריה [1]רבים נרשמו כבר באותו ערב לקורסים שיפתחו בתחילת שנת הלימודים הבעל"ט, הקורסים הינן נפרדים לגברים ולנשים ומתקיימים בשעות הערב, בוגרי בית הספר זוכים לתעודה מיוחדת מאת איגוד השפים הבינלאומי שמלווה את התכנים שנלמדים בבית הספר ומעניק תעודה לבוגרים.

ביום הפתוח השתתפו גם מאות בוגרים שלמדו במסגרת הקורסים שהתקיימו בבית הספר, חלקם הגדול עובד בתחום הקולינרי במסעדות, מלונות ובמוסדות ציבור.

בית הספר הגבוה לקולינריה הינו כשר למהדרין וזוכה ללווי של רבנים ומורי הוראה שליט"א ובפיקוח הגאון הרב יהודה שוורץ שליט"א רב שכונת קריית הרצוג בבני ברק.

הקורסים בבית ספר מועברים על ידי השף ר' שי אוחנה שצבר ניסיון רב בארה"ב ובשנים האחרונות בישראל ומציע מגוון קורסים מקצועיים וסדנאות ייחודיות ומרתקות, בקורסים מקבלים התלמידים ידע מעמיק ומקיף אשר כולל בתוכו את מגוון סוגי המטבחים הכשרים בפרק זמן די קצר. התלמידים גם מקבלים במסגרת הלימודים ייעוץ עסקי וכן שיעור מיוחד על נאמן תברואה ובטיחות מזון במטרה להעניק את הידע והכלים בתחום התברואה ההיגיינה ובטיחות המזון בכל תהליכי הרכש האחסון, הייצור, ההכנה והגשה.

ר' שי אוחנה מציין שכל החומר העיוני מועבר בהתאמה לציבור שומרי תורה ומצוות, זאת לאור העובדה שגם הציבור שמעוניין בהוראת רבותיו לצאת ולהביא פרנסה לבני ביתו, מחפש את המקום הנכון והמתאים לאדם חרדי המקפיד על קלה כבחמורה ומצד שני אינו מוכן לוותר על איכות הלימודים והרמה הגבוהה.

דגש נוסף ניתן למצוא בבית הספר בכך שהלימודים נערכים בקבוצות קטנות וזאת לאור ניסיון העבר המראה על איכות הלימודים והיחס האישי שניתן ע"י המרצה לכל תלמיד ותלמיד בבית הספר.

לפרטים נוספים ניתן לפנות למשרדי הנהלת ביה"ס: טל'- 03-9160113