- רדיו קול חי - -

מתכונים לפסח • קבב טונה וסלט שורשים

4 סועדים
המרכיבים לקבב:

 

 

לסלט:

 

 

לוויניגרט:

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. הקבב: מערבבים את כל מרכיבי הקבב, למעט השמן, בקערה. צרים קבבים קטנים באורך כ-4 ס"מ.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הקבבים כ-2 דקות מכל צד (4 צדדים). מניחים על נייר סופג.
  3. הסלט: חותכים את כל השורשים למקלות דקים וארוכים. מגלפים את הקשקבל לרצועות בעזרת קולפן ירקות.
  4. הוויניגרט: במעבד מזון או במערבל ידני מערבבים יחד את כל מרכיביו.
  5. מסדרים את ירקות השורש והגבינה בקערה גדולה. יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים. מגישים מיד לצד הקבבים.