מצרכים
- 3/4 כוס שמן
- 200 גר' שוקולד
- 5 ביצים מופרדות
- 1 כוס קמח
- 1 שקית אינסטנט שוקולד
- 1 כף קפה נמס
- 1/2 כוס אבקת שקדים
- 1/2 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
- ממיסים שוקולד שמן וקפה לקרם חלק
- מקציפים ביצים שלמות עם סוכר
- מקפלים אל הביצים את תערובת השוקולד ומערבבים לקבלת קצף שוקולדי אחיד
- מקפלים את היבשים ומעבירים לתבנית מאפין נמוכה
- אפיה של 20 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
- מעולה בהקפאה