- רדיו קול חי - http://www.93fm.co.il -

ככה עושים את זה: עוגת "פתי בר" טריקולד לשבועות

זמן הכנה: שעתיים

רמת קושי: קל

כמות: עוגה אחת בתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ

 

מצרכים

לקרם שוקולד חלב:

50 גרם שוקולד פרה חלב

125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה

1 כפית גדושה אינסטנט פודינג וניל

לקרם שוקולד לבן ווניל:

50 גרם שוקולד פרה לבן

1/2 כפית תמצית וניל

125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה

1 כפית גדושה אינסטנט פודינג וניל

 

לשכבת ה"פתי בר":

1 חבילת "פתי בר" עלית

1/2 כוס חלב

 

לגנאש שוקולד מריר:

75 גרם שוקולד פרה מריר

קורט מלח

75 מ"ל שמנת מתוקה

 

לקישוט:

שוקולד פרה לבן מגורר

 

אופן ההכנה:

 

טיפ מהפרה!

 

בתיאבון!