מעבר לאתר המותאם

מעדן קפוצ'ינו חלבי: שוקולד רוזמרי של שמרלינג במילוי פרלין משובח בטעם קפוצ'ינו

עפר גדנקן No Comments on מעדן קפוצ'ינו חלבי: שוקולד רוזמרי של שמרלינג במילוי פרלין משובח בטעם קפוצ'ינו
21:45
28.09.21
אבי רבינא No Comments on אלפים בטיש נעילת החג בישיבת פוניבז' • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

קפוצ'ינו היא מילה באיטלקית שמשמעותה היא קפה הפוך. הכוונה היא לקפה המורכב מ1/3 קפה, 1/3 חלב חם ו-1/3 קצף, שמוכנסים לכוס בסדר 'הפוך' מהמקובל:  קודם מוזגים את החלב והקצף, ולאחר מכן מוסיפים בעדינות את האספרסו- הקפה המרוכז. לרוב, מתקבל משקה ב-3 שכבות של צבע שמכוסה בחלב המוקצף והמפנק, אותו מכינים במכונת אספרסו מיוחדת. חובבי הקפוצ'ינו ידעו לספר על טעם ומרקם נפלאים ועל ארומה מיוחדת שאין בשום קפה אחר.

שמרלינג'ס מציעה לחובבי הקפוצ'ינו בפרט והקפה בכלל, ליהנות משוקולד שווייצרי חלב מסדרת הרוזמרי, במילוי פרלין מענג בטעם קאפוצ'ינו.   מדובר בשוקולד חלומי מלא ארומה וניחוחות קפה ובעל טעם אנין ומשובח. נסו אותו לצד כוס קפה או לבד בפני עצמו, ותתמלאו באנרגיה מתוקה!

כל השוקולדים של שמרלינג מיוצרים בשוייץ והם בכשרות המהודרת של בד"צ ציריך. ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.



0 תגובות