מעבר לאתר המותאם

כשל"פ: ה-מתכון למציות האהובות בפסח

מירי זורגר No Comments on כשל"פ: ה-מתכון למציות האהובות בפסח

מירי זורגר בסדרת מתכונים לפסח: המציות הטעימות ביותר במתכון ברור ושווה

מצות
צילום: יוסי זליגר, פלאש 90

מציות לפסח

מצרכים
12 ביצים
1 כוס שמן
3 כוסות קמח תפוחי אדמה
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
מעט פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה
לערבב לשטח דק על תבנית לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 7 ד'
להפוך ולחתוך עם גלגלת פיצה
לאפות 3 ד' נוספות או עד להשחמה



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>