כשל"פ: ה-מתכון למציות האהובות בפסח

    מירי זורגר No Comments on כשל"פ: ה-מתכון למציות האהובות בפסח

    מירי זורגר בסדרת מתכונים לפסח: המציות הטעימות ביותר במתכון ברור ושווה

    אילוסטרציה, לתמונה אין קשר לנאמר בכתבה צילום: יוסי זליגר, פלאש 90

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מציות לפסח

    מצרכים
    12 ביצים
    1 כוס שמן
    3 כוסות קמח תפוחי אדמה
    1 כפית מלח
    2 כפיות סוכר
    מעט פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה
    לערבב לשטח דק על תבנית לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 7 ד'
    להפוך ולחתוך עם גלגלת פיצה
    לאפות 3 ד' נוספות או עד להשחמה



    0 תגובות