מעבר לאתר המותאם

כשל"פ: קוגל תפוחים

מירי זורגר No Comments on כשל"פ: קוגל תפוחים

מירי זורגר בסדרת מתכונים לחג הפסח: קוגל תפוחים "אפעל קוגל" טעיםםם

תפוח אדמה נשיקות ועידת ישראל לחקלאות

אעפל קוגל לפסח

מצרכים
9 ביצים
כוס סוכר
1 1/4 קמח תפו"א
2/3 כוס שמן
1 כף מיץ לימון
2 סוכר וניל
כוס אגוזים טחונים
7-8 תפוחי גרנד

אופן ההכנה
לגרד תפוחים בפומפיה גסה לערבב עם האגוזים והסוכר וניל
לערבב את כל המצרכים ולאחד מסות
לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 50 ד'



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>