מעבר לאתר המותאם

כשל"פ: סלמון בעטיפת בלינצ'עס

מירי זורגר No Comments on כשל"פ: סלמון בעטיפת בלינצ'עס

מירי זורגר בסדרת מתכונים לפסח: סלמון בעטיפת בלינצ'עס מרהיב

אילוסטרציה
אילוסטרציה צילום: יעקב נחומי

סלמון בעטיפת עלי בלינצעס לפסח

מצרכים
6 מנות סלמון פילה ללא עור ועצמות

ממרח פסטו
1 חב עלי פטרוזיליה ללא הגבעולים
4-5 שיני שום
1/2 כוס שמן
1 כוס אגוזי פקאן מטוגנים קלות
2 בצלים מטוגנים עד להשחמה
1 1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

לעטיפה
6 עלי בלינצ'ס

להברשה
ביצה
שקדים פרוסים

אופן ההכנה
הכנת הפסטו
במעבד מזון מעבדים את הרכיבים למסה חלקה
לוקחים את מנות הסלמון ומורחים אותן עם הפסטו
מעל עלה בלינצעס מניחים מנת סלמון ועוטפים כמו מעטפה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ומפזרים שקדים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 ד'
או עד להשחמה



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>