מעבר לאתר המותאם

כשל"פ: לא גאפילטע, פאלטשע פיש

מירי זורגר No Comments on כשל"פ: לא גאפילטע, פאלטשע פיש

מירי זורגר בסדרת מתוכנים משובחים לחג הפסח: פאלטשע פיש טעים וקוצר מחמאות

אילוסטרציה
אילוסטרציה צילום: נתי שוחט, פלאש 90

קציצות פאלטשע פיש לפסח

מצרכים
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
1/2 ק"ג פרגית טחונה
4 בצלים טחונים
4 ביצים קשות
2 תפוחי אדמה מבושלים
4 ביצים טריות
1 1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

לציר
2-3 ק"ג עצמות של עוף כולל גרונות
3-4 גזרים
2-3 בצלים
3-4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות או רבעים
1 1/2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה
הכנת הציר
יש לשים בסיר מתאים את העצמות הירקות והתיבול לכסות במים ולבשל כשעתיים
מסת הקציצות
יש לערבב את הרכיבים לטעום על קצה הלשון ולתקן תיבול
להניח כחצי שעה לספיגת טעמים
אם דחוס ויבש מדי אפשר להוסיף ביצה נוספת
לכדרר כדורים ולשים בציר
לבשל כשעה
להגיש קר



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>