מעבר לאתר המותאם

סלסילות פילו במלית פיצוחים

מירי זורגר 1 Comment on סלסילות פילו במלית פיצוחים
11:52
20.01.20
עפר גדנקן No Comments on משפחות אנ"ש בחרו: מחממים את הבית עם מזגן בכשרות בד"ץ מהדרין

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים

 

  • 10 דפי פילו
  • להברשה
  • שמן
  • מעט אבקת סוכר

 

מלית

 

  • 100 גר' סוכר
  • 100 גר' מרגרינה
  • 100 גר' דבש
  • 100 גר' תערובת פיצוחים ופירות יבשים

 

אופן ההכנה

 

הכנת הסלסילות

 

  • מחלקים את עלי הפילו לריבועים בגודל 7 על 7 ס"מ
  • מברישים רבוע בשמן מעל מפדרים אבקת סוכר ומניחים בתבנית שקעים מכינים כך 3 שכבות
  • אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה

 

הכנת המלית

 

  • מבשלים מרגרינה סוכר ודבש לרתיחה מוסיפים את הפיצוחים ומבשלים 2 דקות נוספות
  • ממלאים את השקעים של הסלסילות בפיצוחים ומגישים

 

 



1 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

מיין תגובות
  1. 1

    שלום לך מירי אני היום ראיתי אותך בארוץ 10 עם קובי ברצוני לבקש מימך מצתקוניםך לבשול כשר אני מזמן מחקה גם שיהיה שם קיגל מאטריות תבשילי בשר אייך להכין דג מלוח תודה לך מירי