מצרכים
- 10 דפי פילו
- להברשה
- שמן
- מעט אבקת סוכר
מלית
- 100 גר' סוכר
- 100 גר' מרגרינה
- 100 גר' דבש
- 100 גר' תערובת פיצוחים ופירות יבשים
אופן ההכנה
הכנת הסלסילות
- מחלקים את עלי הפילו לריבועים בגודל 7 על 7 ס"מ
- מברישים רבוע בשמן מעל מפדרים אבקת סוכר ומניחים בתבנית שקעים מכינים כך 3 שכבות
- אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
הכנת המלית
- מבשלים מרגרינה סוכר ודבש לרתיחה מוסיפים את הפיצוחים ומבשלים 2 דקות נוספות
- ממלאים את השקעים של הסלסילות בפיצוחים ומגישים