- רדיו קול חי - -

המתכון החדש שאהוב על ילדים

אם עד היום נהניתם ממוצר איכותי וטעים והענקתם ליקרים לכם מנת בשר הודו שמכילה כמות גדולה של חלבון איכותי דל שומן, מהיום – תיהנו בכפלים: אותו מוצר – בטעם משודרג וכמובן בכשרות המהודרת של הגר"א רובין שליט"א.

"כל הפסטרמות של 'הוד לבן' " אומר אבי וילק – טכנולוג המזון בחברת 'עוף טוב', " עשויות מנתחי הודו משובח שמומלץ ע"י תזונאיות, ללא צבעי מאכל מלאכותיים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא גלוטן וללא שומן טראנס. כחלק ממהלך כולל של חברת 'עוף טוב' לתת לצרכן מוצרים משובחים בטעמים אהובים השקענו משאבים נוספים על מנת לשפר את הטעם של הפסטרמה הכפרית במארז הצמד ויצאנו עם מתכון חדש ומיוחד, תוך הקפדה על ערכים גבוהים כמו בכל המוצרים שלנו. הטעם המדויק אליו הגענו גורם לכך, שאם עד היום כל המשפחה אהבה את המוצרים הללו, עכשיו – גם הילדים  מצטרפים לחגיגה. אני מזמין את כווולם לטעום וליהנות".

הזוג במארז מוצע במשקל 600 גרם והוא כולל פסטרמה כפרית ונקניק סלמי העשויים בשיטת עישון מסורתית. ניתן לאכול אותם כמנת חלבון בשרית בארוחה עיקרית, לשלב אותם בסנדוויץ ששולחים עם הילדים לבית הספר או בתוך סלטי ירקות מגוונים.