מעבר לאתר המותאם

כך מכינים תבשיל ירקות וקינואה • ניחוחות שבת

דוד קליגר No Comments on כך מכינים תבשיל ירקות וקינואה • ניחוחות שבת

כמידי יום חמישי בתוכנית 'ניחוחות שבת' עם השף-קונדיטור מירי זורגר, בה בין השאר היא נותנת מתכונים והפעם מתכון לתבשיל ירקות וקינואה

המוציא סירים אוכל מסעדה

תבשיל ירקות וקינואה!

מצרכים:
1 בצל קצוץ
2 גזרים מגורדים לג'וליאן
2 סלסילות פטריות קצוצות
2 קישואים קצוצים
1 גבעול סלרי קצוץ
2 כוסות אפונה קפואה
2 כוסות קינואה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
תחילה מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להשחמה קלה
מוסיפים את הקינואה עם 4 כוסות מים מתבלים
מבשלים לרתיחה טועמים ומתקנים תיבול
מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות או עד שנגמרים הנוזלים

האזינו:



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>