- רדיו קול חי - -

כך מכינים תבשיל ירקות וקינואה • ניחוחות שבת

תבשיל ירקות וקינואה!

מצרכים:
1 בצל קצוץ
2 גזרים מגורדים לג'וליאן
2 סלסילות פטריות קצוצות
2 קישואים קצוצים
1 גבעול סלרי קצוץ
2 כוסות אפונה קפואה
2 כוסות קינואה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
תחילה מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להשחמה קלה
מוסיפים את הקינואה עם 4 כוסות מים מתבלים
מבשלים לרתיחה טועמים ומתקנים תיבול
מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות או עד שנגמרים הנוזלים

האזינו:

/wp-content/uploads/2018/10/2018-10-18-11-00-00-ירקות-וקינואה.mp3 [1]