בסיס יירוט: "התעשייה האווירית" חושפת מיירט מודולרי למגוון איומים

    מוטי סבן 1 Comment on בסיס יירוט: "התעשייה האווירית" חושפת מיירט מודולרי למגוון איומים

    התעשייה האווירית מרחיבה את משפחת ההגנה האווירית" ברק" וחושפת את מערכת Barak-MX, מערכת הגנה אווירית ומפני טילים, אווירית ויבשתית, מערכת מודולרית הנותנת מענה למגוון איומים יחד

    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    נראה שישראל לא מפסיקה להפתיע בתחום ייצור אמצעי הלחימה וההגנה, התעשייה האווירית חושפת (שני)  את מערכת BARAK-MX, מערכת להגנה אווירית וטילים, ימית ויבשתית ממשפחת "ברק"  המתבססת על תפיסת הפעלה חדשנית לניהול מערכי הגנה בעלי גמישות מרבית.

    המערכת מאפשרת לנהל שלושה סוגי מיירטים שונים ממשפחת ברק של התעשייה האווירית:BARAK- MRAD – טווח יירוט של עד 35 ק"מ,BARAK- LRAD- טווח יירוט של עד 70 ק"מ,BARAK-ER טווח יירוט מוגדל של 150 ק"מ.

    מערכת BARAK-MX תומכת במכ"מים ומשגרים שונים לכיסוי מיטבי נגד מטוסי קרב, מסוקים, מלט"ים, טילי שיוט, טילי קרקע-אוויר וטילי קרקע-קרקע.
    המערכת מבוססת על מרכז שליטה חכם ומוכח מבצעית המאפשר שילוב של טילים מיירטים נוספים:

    המיירט Barak MRAD לטווח קצר משוגר אנכית במהירות גבוהה, מותאם לטיפול באיומים בטווח של עד 35 ק"מ וכולל ראש ביות מכמ"י עם מנוע פולס אחד בלבד.

    המיירט Barak LRAD לטווח בינוני משוגר אנכית במהירות גבוהה, מותאם לטיפול באיומים בטווח של עד 70 ק"מ וכולל ראש ביות מכמ"י עם מנוע דו פולסי.
    המיירט BarakER לטווח ארוך משוגר אנכית וכולל מנוע מאיץ, מנוע רקטי דו פולסי וראש ביות מכמ"י מתקדם. הגדלת טווח היירוט מתבצעת באמצעות הוספת מאיץ רקטי  והתאמת יכולות התקשורת והמכ"מ לטווח 150 ק"מ.

     

    צפו במערכת:



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      ואיך זה בדיוק יכול לעצור עפיפוני תבערה ובלוני נפץ?…